Trends en ontwerpen in zonnebrillen zijn altijd in beweging, maar er zijn enkele stijlen die tijdloos en veelzijdig zijn voor de meeste gezichtsvormen. Omdat ze vaak worden gekocht met het oog op de gezichtsvorm, moeten ze passen bij het uiterlijk van de persoon om ze te laten opvallen

Zonnebrillen voor kale mannen

Omdat zonnebrillen zijn ontworpen om functioneel en modieus te zijn, kunnen ze ook het uiterlijk van kale mannen verheffen en ze een chique en scherpe uitstraling geven. Om te weten welke zonnebril voor kale mannen het beste is, is het belangrijk om de onderliggende gezichtsvorm en persoonlijke stijl te begrijpen. 

Zonnebril en gezichtsvorm

Hoewel een kaal hoofd de gelaatstrekken er anders uit kan laten zien, is het belangrijk om de basisvorm van het gezicht te onthouden bij het kopen van een zonnebril voor kale mannen. Aangezien de ruimte op het voorhoofd qua uiterlijk groter wordt en het gezicht langer, is de algemene vuistregel om te investeren in zonnebrillen met grote lenzen. 

Zonnebril met piloten montuur

Ovaalvormig gezicht: deze gezichtsvorm past goed bij de meeste brillenontwerpen en lensvormen en kan de gelaatstrekken mooi in evenwicht brengen. Hoewel het kopen van een zonnebril voor heren die kaal zijn een uitdaging kan zijn, maakt het hebben van een ovaalvormig gezicht het gemakkelijker. De veelzijdigheid van de gezichtsvorm werkt het beste met rechthoekige, piloten-, ronde en zelfs randloze zonnebrillen.

Zwarte rechthoekig omrande zonnebril

Vierkant gevormd gezicht: Zonnebrillen voor kale mannen met vierkante gezichtsvormen kunnen moeilijk te navigeren zijn vanwege het verschil tussen de gezichtshoeken. De beste zonnebril voor kale mannen met vierkante gezichten is om te gaan voor een rondere en ovale zonnebril. Aangezien de fundamentele regel bij het kopen van een zonnebril is om altijd voor contrast te gaan, kunnen ronde of ovale zonnebrillen voor kale mannen wonderen verrichten en jouw uiterlijk opfleuren. 

Kastanjebruine zonnebril met ronde rand

Rond gezicht: Zonnebrillen voor kale mannen met ronde gezichten kunnen intimiderend zijn, omdat het gebrek aan gezichtsdefinitie een reden kan zijn om onzeker te worden over hun uiterlijk. Dit is waar zonnebrillen een grote hulp zijn, omdat ze kunnen helpen om een ​​aantal hoeken in het gezichtsprofiel te brengen. Volgens de standaardregel van contrast moeten kale mannen met ronde vormen gaan voor langwerpige zonnebrillen, zoals rechthoekige of een strakke Oakley zonnebril.

Zwarte zonnebril met wikkelrand

Hartvormig gezicht: Het hartvormige gezicht bij mannen is goed uitgebalanceerd in hoeken, met een gedefinieerde kaak en een breed voorhoofd. Daarom zou de standaardkeuze voor kale mannen zijn om te investeren in een zonnebril die de gezichtsvorm accentueert. De gedefinieerde kin kan worden uitgebalanceerd met een geweldige vierkante of rechthoekige zonnebril. 

Vierkante zonnebril

Het kopen van een zonnebril voor kale mannen kan een ontmoedigend vooruitzicht zijn, maar de sleutel is om je gezichtsvorm te kennen zodat je de juiste zonnebril op kan zetten.